Delatnost Protecta MCI fokusirana je na smanjenje gubitaka do kojih dolazi zbog krađe, krađe od strane zaposlenih, prevara, računovodstvenih grešaka i drugih aktivnosti koje neposredno čine štetu kompaniji.

Specijalizovani smo za sprovođenje konkretnih mera zaštite od gubitka koji garantuje poboljšanje svojih poslovnih funkcija koje su podložne određenim gubicima. U mogućnosti smo da ponudimo uslugu “tajnog kupca”, da na licu mesta angažujemo detektiva kako bi posmatrali, pratili i dokumentovali aktivnosti pojedinaca u cilju otkrivanja prevara ili drugih neželjenih radnji, ali istovremeno dali i argumente za bolje vrednovanje nečijeg rada i zalaganja.

Naši operativci su obučeni za otkrivanje krađa, zloupotreba, prevara, bezbednosnih pitanja. Tim licenciranih stručnjaka u mogućnosti je da obezbedi kontrolu zaposlenih u smislu eventualne zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, nedoličnog ponašanja na radnom mestu, manjak produktivnosti rada, oticanje poverljivih informacija.

Osim toga, naša kompanija nudi visoko napredne CCTV opremu i kontrolno-operativni centar u kojem tokom svih 24 sata rade dva operatera i interventni tim. Mi pružamo našim klijentima zvaničan izveštaj kojim se dokumentuju nedozvoljene aktivnosti, pri čemu dajemo i preporuke za uspostavljanje optimalnih mera bezbednosti i zaštite.

Sprečavanje nastanka ili smanjenje gubitaka je od presudnog značaja u maloprodaji, logistici, osiguranju i bankarstvu.