Bavimo se impresivnim stvarima

svaki dan kako bi Vaš biznis bio siguran.

Ko smo mi?

PROTECTA MCI je kompanija specijalizovana za Corporate Security and Business Intelligence, kao odgovor na nove i specifične izazove i zahteve globalnog tržišta. Naš cilj je pouzdano partnerstvo u funkciji zaštite interesa i poslovanja.

Zaposleni u PROTECTA MCI imaju višedecenijsko radno iskustvo u bezbednosnim i obaveštajnim strukturama. Pored visokog obrazovanja, profesionalizma i stručnosti uslovljeni su da poseduju  pre svega visoke etičke i moralne principe. U svom timu, pored iskusnih operativaca i analitičara, imamo i eksperte u oblasti ekonomije, prava i korporativne bezbednosti te poligrafske ispitivače, forenzičare i psihologe.

Kao takvi smo lider na području Balkana i aktivno pružamo sve svoje usluge na prostoru Srbije uključujući Kosovo, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. PROTECTA MCI je aktivna i na globalnom poslovnom tržištu, članovi smo najvećih poslovnih grupacija u oblasti Risk Advisory, Corporate Security i Investigations. Posrednstvom partnera PROTECTA MCI je u prilici da svojim klijentima pruži profesionalnu i diskretnu uslugu u gotovo svim zemljama Sveta.

Kako Vam možemo pomoći?